Uudised ja oikumeenia

Martti Kalda kaitses doktoritöö

2. juunil kaitses Tallinna Ülikoolis oma doktoritöö „Vana-India ühiskondlik-poliitiliste tekstide käsitlusviise“ indoloog Martti Kalda (pildil). Töö juhendajaks oli EELK Usuteaduse Instituudi professor ja Tallinna Ülikooli dotsent, ajakirja Kirik & Teoloogia toimetuskolleegiumi liige Jaan Lahe, oponentideks Tartu Ülikooli professor Ülo Valk ning Eesti Akadeemilise Orientaalseltsi president dr Märt Läänemets.

Martti Kalda (sünd 1973) on õppinud Eesti Humanitaarinstituudis ja kaitsnud seal nii bakalaureuse- kui ka magistritöö. Humanitaarinstituudis on ta ka pikemat aega õpetanud. Praegu on Martti Kalda vabakutseline tõlkija ja giid, kes on tuntud nii oma Aasia poliitikat ja kultuuri tutvustavate raadiosaadete kui ka arvukate India tekstide tõlgete kaudu.

Doktoritöö on kättesaadav TLÜ Akadeemilise Raamatukogu keskkonnas ETERA.

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

English