Esiletõstetud lood

Luterlik Maailmaliit tähistab ülemaailmset humanitaarpäeva

Luterlik Maailmaliit (LML) tähistab 19. augustil 2019 koos teiste humanitaarabiorganisatsioonidega ülemaailmset humanitaarpäeva.

LML-i Maailmateenistus osaleb Aafrika, Aasia, Kesk-Ameerika ja Lähis-Ida 25 eri riigis pikaajalistes arenguabiprogrammides ja kriisioperatsioonides. Sellesse tegevuse annavad oma panuse 7305 pühendunud ja kindlameelset kaastöötajat, keda LML soovib sellel tähtpäeval tunnustada.

Sellel aastal on tähelepanu keskpunktis naised humanitaarabiorganisatsioonides. LML töötajatest moodustavad naised 40% ning erinevate riikide esindajatest 50 %. Paljud neist töötavad väga pingelistes oludes ja peavad lahendama keerulisi olukordi. Nad toovad oma igapäevatöösse kaasa erilisi oskusi ja andeid, mis on olulised hoolitsemisel haavatavate inimrühmade eest. Meil tuleb tunnustada naisi, kes töötavad esmareageerijatena tõsiste kriiside keskel ja kes aitavad iga päev muuta seda maailma paremaks paigaks.

Sel päeval jagab LML oma meediakanalites naishumanitaarabitöötajate lugusid ja intervjuusid ning kutsub lugejaid üles neid edasi jagama.

Allikas: Luterliku Maailmaliidu koduleht

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

English