Uudised ja oikumeenia

Eelteade: EKOE suveakadeemia „Kirik maapiirkonnas“

Save the date: CPCE Summer Academy 2020

Reini-äärsete Kirikute Konverents, üks Evangeelsete Kirikute Osaduse Euroopas (EKOE) regionaalrühmadest, korraldab EKOE liikmeskirikutele 23.–26. augustini 2020 suveakadeemia teemal „Kirik maapiirkondades“. Suveakadeemia toimub konverentsi- ja kohtumiskeskuses Le Liebfrauenberg Põhja-Alsace’is (Prantsusmaa) ja on suunatud täienduskoolitusena kirikuõpetajatele erinevatest Euroopa regioonidest. Kõnelejad Prantsusmaalt, Inglismaalt, Saksamaalt ja Šveitsist tutvustavad oma kogemusi ja ettevõtmisi, mis on seotud „kirikuga maa piirkondades“, ning annavad sellega impulsi ühiseks mõttevahetuseks. Suveakadeemia raames külastatakse ka mõningaid kiriklikke projekte ja algatusi.

Me palume Teid enda kalendrisse see kuupäev ära märkida. Lähem informatsioon ja üksikasjalik programm jõuab Teieni peale suvepuhkust.

Allikas: www.leuenberg.eu (1. juuli 2019)


Evangeelsete Kirikute Osadus Euroopas (EKOE; vt www.leuenberg.eu) on Euroopa tähtsaim üksteist vastastikku täielikult kirikutena tunnustavate evangeelsete kirikute osaduskond, kuhu kuulub 96 kirikut ligikaudu 50 miljoni liikmega. Eesti Evangeelne Luterlik Kirik on 1973. aastal alguse saanud kirikuosaduse liige alates 1975. aastast. Ühinenud Metodisti Kiriku Põhjala ja Balti piiskopi piirkonna kirikuna on kirikuosaduse liige alates 1997. aastast ka Eesti Metodisti Kirik.

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

English