Uudised ja oikumeenia

Ergo Naabi doktoritöö pälvis tunnustuse

Tallinna Ülikooli üliõpilaste teadustööde konkursil saavutas humanitaarteaduste valdkonnas esimese koha ajakirja Kirik & Teoloogia toimetuskolleegiumi liikme Ergo Naabi doktoritöö, mis uurib Kristuse ülendamismotiivi Uues Testamendis. Ergo Naab kaitses oma doktoritöö 13. novembril 2017. aastal ning selle juhendajateks olid EELK Usuteaduse Instituudi dekaan ja Uue Testamendi professor dr Randar Tasmuth ning Tallinna Ülikooli kultuuri- ja religiooniuuringute dotsent, ajakirja Kirik & Teoloogia toimetuskolleegiumi liige dr Jaan Lahe. Ergo Naab on mõlemale juhendajale esimene oma väitekirja kaitsnud juhendatav. Ajakirja Kirik & Teoloogia toimetuskolleegium õnnitleb Ergo Naabi tunnustuse puhul ja soovib talle edu teadustöös ka edaspidiseks.

Vt Ergo Naabi ja tema doktoritöö kohta ka: „Ergo Naab kaitses doktoritöö” ning Eesti Kirik 22.11.2017: „Ergo Naab kaitses Tallinna ülikoolis doktoritöö”.

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

English