Uudised ja oikumeenia

Avatud Piibli Ühing kutsub osalema „Piibli väljakutses“

“Piibli väljakutse” on Avatud Piibli Ühingu poolt algatatud liikumine, mille eesmärgiks on kaasata 2017. aastal võimalikult paljusid inimesi isiklikult Piiblit avama. Algatuse kaugemaks eesmärgiks on inimeste kohtumine Jumalaga Tema elava Sõna vahendusel.

Piibli väljakutse on lihtne: “Loe Piiblit selle aasta igal päeval!”

Piiblit − Jumala suurt lugu inimesega − loetakse väga erinevatel põhjustel: kirjanduslikust huvist, informatsiooni hankimiseks, ajaloolise tausta mõistmiseks, tõe või tõenduste otsimiseks ning argumentide võrdlemiseks, vaimseks inspiratsiooniks jpm. Kristlastele on Piibel Pühakiri, inimest ja tema elu muutev Jumala sõnum, mis väljendab kõige selgemalt Jumala olemust ja tahet inimese suhtes ning on usuteekonna aluseks. See annab otsijale selguse ja suuna. Ajalooliselt on Piibel õhtumaise kultuuri aluseks ning kõige mõjuvamaks kujundajaks. See on tänini kogu maailmas kõige enam trükitud, tõlgitud ja ka tsiteeritud raamat.

Kõik huvilised on oodatud liikumisega liituma.

Liitumiseks:

  • Otsusta, et loed 2017. aasta jooksul iga päev Piiblit
  • Registreeri ennast ühingu leheküljel
  • Kui Sul veel ei ole, siis hangi endale Piibel või ligipääs Piiblile internetis või äpi vahendusel
  • Tutvu, vali ja märgi ära oma piiblilugemise plaan – kui palju otsustad igapäevaselt lugedaAvatud Piibli Ühingu kodulehel registreerides, saad tellida endale vastava märgi, mis osutab, et võtsid vastu Piibli väljakutse. Kodulehelt leiad ka abimaterjale Piibli lugemiseks.

 

www.avatudpiibel.ee

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

English