Uudised ja oikumeenia

Mustamäe koguduse piibliseminaride raames hakkavad toimuma Jeesuse õpetust käsitlevad seminarid

Neljapäeval, 30. aprillil kell 18.30 toimub Mustamäe Maarja Magdaleena koguduses järjekordne seminar piibliõppe kursuse „Teekond raamatute raamatu sügavustesse“ raames. Seminari pealkirjaks on „Maailma valgus“ ning seminaris käsitletav tekst on Jh 8:12. Ühtlasi avab see seminar Jeesuse „mina olen“ (kr egō eimi) ütlusi käsitleva seminaride sarja. Järgmised „mina olen“-ütlusi käsitlevad seminarid toimuvad 24. septembril ja 26. novembril 2015 ning 28. jaanuaril 2016.

Kõik huvilised on oodatud!

Kogudus tegutseb aadressil A.H. Tammsaare tee 136 (Mustamäe linnaosa valitsuse keldriruumid). Tulla hoovi poolt.

Vajaduse korral täpsem info: usundiuurija@gmail.com (Jaan Lahe)

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

English