Uudised ja oikumeenia

Kirik & Teoloogia toimetuskolleegium laienes

kjtSeptembri teises pooles kuulutas Kirik & Teoloogia avalikult välja toimetuse laiendamise ning kutsus huvilisi 1. novembrini kandideerima. Tagasiside ületas positiivses mõttes kõik ootused. 10. novembril langetas toimetuskolleegium kandidaatide suhtes otsuse ning uue kooseisu esimene kogunemine toimus 22. novembril. Nii on Kirik & Teoloogia laiendatud toimetuskolleegium saanud mõned nädalad koostööd harjutada. Juba pikemat aega plaanis olnud kolleegiumi laiendamisel peeti silmas nii vabatahtlikul ja aatepõhistel alustel toimuva töö jätkusuutlikkust pikemas perspektiivis kui toimetuse rikastamist mitmesuguste pädevuste ja annetega.

Kirik & Teoloogia toimetuskolleegiumile lisandusid Katri Aaslav-Tepandi, Orenti Mägi, Ergo Naab, Kristiina Vaiksalu ja Katrin Viires. Jätkavad ka kõik ajakirja asutajaliikmed. Uute liikmete lühitutvustused ja kontaktandmed leiab toimetuskolleegiumi tutvustavalt leheküljelt (vt siit).

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

English