Uudised ja oikumeenia

TEADE: Kirik & Teoloogia toimetus laiendab koosseisu

Kirik & Teoloogia toimetuskolleegium otsib oma kollektiivi uut liiget. Kandidaadilt palume lühidat põhjendust, miks ta soovib ajakirja avaldamisel kaasa lüüa. Lisaks palume kandidaadilt hinnangut oma tugevate külgede (kirjutamine, tehniline toimetamine, keeletoimetamine, tõlkimine, kommunikatsioon autoritega, finantsküsimused, välissidemed jne) ning ajakirjale ja kolleegiumile pühendatava võimaliku ajaressursi kohta.

Kirik & Teoloogia toimetuskolleegium pakub meeldivat ja mitmekülgset seltskonda, huvitavat ja haaravat tööd ning võimalust aidata kaasa diskussioonile teoloogia, kiriku- ja laiemalt kultuurielu valdkonnas.

Palume endast teada anda aadressil toimetus@kjt.ee 1. novembriks 2013. Lisainfot saab samalt meiliaadressilt.

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

English