Uudised ja oikumeenia

TÜ usuteaduskonna ja EELK UI usuteaduskonna lõpetajad 2013

2013. aasta kevadel lõpetas Tartu Ülikooli usuteaduskonna kakskümmend neli tudengit.

Usuteaduse põhiõppe akadeemilises vormis (s.t bakalaureuseõppe) lõpetas kolmteist üliõpilast: Gerli Aavik, Hannes Heinsar, Maria Härmas, Brit Juhanson, Ardi Kask, Tatiana Kovaleva, Riste Lehari, Siim Lill, Maris Mäe, Irina Möldre, Mari-Liis Nummert, Tenno Teidearu, Kristina Viira.

Usuteaduse magistriõppe kas usuteaduse või religioonipedagoogika erialal lõpetas kolm tudengit. Teoloogilise spetsialistihariduse omandas usuteaduse erialal Joona Matias Toivanen, religioonipedagoogika erialal Helene Toivanen (cum laude) ja Livio Nimmer.

Religiooniuuringute magistriõppe lõpetas seitse tudengit: Marek Kahro, Albert Kampe, Hele Kulp, Mirjam Lindpere, Maris Riisenberg, Ketlin Sirge, Liisa Veber (cum laude).

Religiooniuuringute erialal lõpetas doktoriõppe Raul Tiganik.

EELK Usuteaduse Instituudi usuteaduskonna lõpetas 2013. aasta kevadel kolm tudengit.

Usuteaduse põhiõppe lõpetas rakenduslikus vormis üks üliõpilane: Urmas Karileet.

Usuteaduse magistriõppe kas usuteaduse, religioonipedagoogika või diakoonia erialal lõpetas kaks tudengit. Spetsialistihariduse omandas teoloogias Sirje Ess ning religioonipedagoogikas Ervin Lillepea.

 

Print Friendly, PDF & Email

Iganädalane uudiskiri

Toeta ajakirja ilmumist!

English